„ЕКО България“ Като генерален спонсор на Tuning Show 2018, Еко България предлага голям асортимент от висококачествени горива и масла. От юни 2004, ексклузивно на българския пазар се предлагат новата серия горива EKO – EKO RACING 100, EKONOMY 95 и Diesel Avio Double Filtered.

 

„Ауто Батери Трейд“ е официален вносител на марките:
Bosch – акумулатори, зарядни устройства, автолампи и стъклочистачки
Gigawatt – акумулатори
Westa – Forse, FB, Evrostart акумулатори
Unibat – акумулатори, зарядни устройства и аксесоари
X-Racer Li-Ion – акумулатори

 

„Partners.bg“ – вносител на фолио 3M – лидер на пазараза автомобилен тунинг. Богата гама карбон, фолиоза цялостно облепяне на автомобили, защита на боята от надраскване и фолио за затъмняване на стъкла.

 

„Prestigio“ предлага комбинация от елегантност, високо качество, иновативни технологии и първокласен дизайн.

 

„Monster Energy“ Идеалната комбинация от точните съставки в точната пропорция, за да бъдат нещата такива, каквито само Monster може да ги направи – със силен, но приятен вкус!

 

„Radial“ Синоним на висококомпетентно и качествено обслужване, както в областта на автомобилните гуми, така и в цялостното поддържане на автомобила. Компанията разполага с верига от магазини предлагащи голямо разнообразие от продукти за вашия автомобил

 

„BMW Club Bulgaria“ Приоритетите на клуба са откриването и обединяването на феновете на марката в България, както и взаимодействие и сътрудничество с български, европейски и международни организации свързани с BMW.

 

В Интер Експо Център се организират около 40 международни изложби в шест изложбени зали на бул. Цариградско шосе №147 – гр. София.

 

„MicroASU“ – Фолиа за оптичен тунинг от водещи производители.
Тониране на детайли, стъкла и фарове. Защитни ламинати.
„TuningMaster“ – Многобройни креативни решения за външния вид на вашия автомобил.
„Тарос Трейд БГ“ – предлага едни от най-добрите условия на пазара за покупка на едрогабаритни авточасти, осветление и охлаждане за леки и лекотоварни автомобили.

 

„АВИТЕЛ ООД“ – фирмата стартира като сервизен център за ремонт и поддръжка на автомобилна и битова техника. Днес Авител са официален представител и търговски партньор на Pioneer, KENWOOD, HERTZ, SONY, PHILIPS и др. водещи производители.

 

„Grоund Zero“ – Официален представител на марката Ground Zero за България.

 

 

„Race-pilot.com“ – Богат асортимент от части за силов тунинг за всички видове спортни автомобили и състезателни такива.Оборудване и екипировка за всеки един решил да усети тръпката от състезанията.Части за интериорен тунинг и изпълняване на индивидуални поръчки по избор на клиента.

 

 

„Фирма Laura Catering“ – е първата фирма за кетъринг на България и ще се грижи за кетъринга по време на Tuning Show 2016.

 

„ЕМ Комплект“ Качествени и достъпни авточасти с опция за доставка и монтаж.
„Mirafiori Academy“Академия с курсове по дрифт,състезателно и безопасно шофиране. Водени от най-добрите дрифт пилоти на България!

 

„Aval.bg“ Продажба, дизайн и монтаж на автомобилни аудио и мултимедийни системи. Продажба на висококачествени аудио елементи са дома и автомобила
„Bova Car“ Официален вносител на автомобили BMW.
„Bulfolio“ Предлагат цялостно облепяне и брандиране на автомобили, както и затъмняване на автостъкла.
„Blue Point“ Висококачествени детайлинг услуги и защитни фолиа. Премиум автомивка.
„Detailing България“ Уникални по рода си продукти за почистване както на екстериора, така и интериора на вашия автомобил!

 

„Авиатранс“ Ексклузивен вносител на марките MA*FRA и LAVOR специализирани в козметичната поддръжка на вашия автомобил от всяка гледна точка.

 

„Folio Car“ Официален представител на марка Armolan в България.Дистрибуция и монтаж на пълна гама фолиа за стъкла Armolan и инструменти за монтаж.

 

„Lotus Sofia“ Най-младият автомобилен дилър в България на легендарната автомобилна марка. Предлагат и курисове по пистово и безопасно шофиране зад волана на Lotus Elise.

 

„Energy Sports“ Иновативни и мултифункционални спортни и гаражни настилки. Допълнителни услуги свързани с монтажни и дизайнерски решения.

 

„Furniture Clinic“ Професионален сервиз за реставрация на мебели, автомобилни интериори и конни аксесоари. Предлагат се и специализирани, лесни за употреба продукти за почистване, ремонт и възстановяване на всички елементи от кожа, плат и дърво

 

„Hydro Tuning“ Козметичен център занимаващ се както с автокозметики,така и с най-иновативния метод за директен пренос на печат върху всякакви повърхности.

 

„Print-a-Car“ Специализират в надписването на леки автомобили, микробуси, лекотоварни автомобили, пикапи, камиони, цистерни, лодки, мотори, спортни автомобили, строителна техника, градски транспорт и самолети.

 

„Сладоледи Raffy“ Сладоледи RAFFY, произведени в Българиа са с неповторимия Италиански вкус. Създадени само с натурални продукти.

 

„Dunev Motorsport“ Най-високотехнологичният център в Европа с Последно поколение диагностично оборудване и техника. Предлагат всички видове услуги свързани с поддръжката на вашата кола.

 

„XADO“ Висококачествени масла и други смазочни течности за автомобили, камиони, малки двигатели, велосипеди, оръжие и индустриална техника.

 

„Sin Cars“ Български производител на бутикови супер автомобили базиран в Русе. Единствени по рода си в държавата!

 

„Overdrive“ Ателие за козметичен и силов тунинг. Сервизът е на площ от 480 кв.м. Модерната база разполага със 7 пистонни(вкопани) подемника Consul, които елиминират риска от щети по купето на автомобила по време на престоя в сервиза. Той също така разполага с профилирана диагностична апаратура за немски автомобили и комбинирана такава за всички останали марки