„Ауто Батери Трейд“ е официален вносител на марките:
Bosch – акумулатори, зарядни устройства, автолампи и стъклочистачки
Gigawatt – акумулатори
Westa – Forse, FB, Evrostart акумулатори
Unibat – акумулатори, зарядни устройства и аксесоари
X-Racer Li-Ion – акумулатори

 

„Partners.bg“ – вносител на фолио 3M – лидер на пазараза автомобилен тунинг. Богата гама карбон, фолиоза цялостно облепяне на автомобили, защита на боята от надраскване и фолио за затъмняване на стъкла.

 
 

„Prestigio“ предлага комбинация от елегантност, високо качество, иновативни технологии и първокласен дизайн.

 
 

В Интер Експо Център се организират около 40 международни изложби в шест изложбени зали на бул. Цариградско шосе №147 – гр. София.

 

„MicroASU“ – Фолиа за оптичен тунинг от водещи производители.
Тониране на детайли, стъкла и фарове. Защитни ламинати.
„TuningMaster“ – Многобройни креативни решения за външния вид на вашия автомобил.
„Тарос Трейд БГ“ – предлага едни от най-добрите условия на пазара за покупка на едрогабаритни авточасти, осветление и охлаждане за леки и лекотоварни автомобили.

 

„АВИТЕЛ ООД“ – фирмата стартира като сервизен център за ремонт и поддръжка на автомобилна и битова техника. Днес Авител са официален представител и търговски партньор на Pioneer, KENWOOD, HERTZ, SONY, PHILIPS и др. водещи производители.

 

„Graund Zero“ – Официален представител на марката Ground Zero за България.

 

„Fiber-me“ – предлага всеобширни възможности в композитния свят за вашия автомобил. Разработка и производство на калъпи и изделия от карбон и стъклопласт.

 

„Race-pilot.com“ – Богат асортимент от части за силов тунинг за всички видове спортни автомобили и състезателни такива.Оборудване и екипировка за всеки един решил да усети тръпката от състезанията.Части за интериорен тунинг и изпълняване на индивидуални поръчки по избор на клиента.
„STi.BG“ – Фирмата е създадена през далечната 1997г. от Калин Бенчев, основната и дейност е свързана с автомобилите от марката Subaru.

 

„Benz.bg“ – Директен вносител на тунинг части, брони и джанти за Мерцедес.

 

„Madness Motorsport“ основната дейност на фирмата е силовият и чип тунинг.
„Фирма Laura Catering“ – е първата фирма за кетъринг на България и ще се грижи за кетъринга по време на Tuning Show 2016.