ПРОГРАМА НА TUNING SHOW 2014

flaer-horisontal-back-2014

razpredelenie-2014-print

razpredelenie_scena

razpredelenie_retro

razpredelenie_silov_tuning

razpredelenie_drift_zona

 

1. Кар аудио състезание

Car audio състезание

В кар аудио частта ще се проведе както състезание, така и шоу на сцената на Tuning show 2014. Състезанието ще се оценява от съдийска комисия на ЕММА България с професионална измервателна техника. Автомобилите на участниците в състезанието ще се разположат в зала 6. Очакваме вашите заявки за участие тук, с вашият профил от Tuning.bg

2. Оптичен тунинг (Цялостен тунинг)

Оптичен тунинг

Феновете на оптичния тунинг ще могат да видят най-атракивното състезание за годината. Тук са включени автомобили с модификации по брони, калници, покрив, врати, фарове, както и интериорни модификации – седалки, врати, табло, волан и т.н. Лъскавите возила ще бъдат разположени също в зала 5. Съдийска комисия ще определи победетилите. Заявки за участи в  Оптичен тунинг (Цялостен тунинг) тук, само след регистрация в tuning.bg.

 3. Силов тунинг

Силов тунинг - състезание

Състезанието по силов тунинг ще се извърши чрез измерване мощността на автомобилите с Дино стенд. Освен участниците, ще има възможност за тест на автомобили от посетителите, за което ще се изготви предварително записване. Състезанието ще се проведе на външните прилежащи площи. Очакваме да потвърдят съдии както от България така и от Гърция и Румъния. Автомобилите ще бъдат в две основни класа – Атмосферени и Турбинирани. Заявки за участие в  Силов тунинг тук  , само след регистрация в tuning.bg. с вашият профил от tuning.bg.
4. Конкурс Мис тунинг

Miss tuning 2012

Мис тунинг кункурсът ще се проведе чрез предварително избрани 20 момичета. Всяка красива девойка от България на възраст от 18 годишна възраст би могла да кандидатства за участие в конкурса. Заявка за участие може да бъде попълнена от тук. Бързо и лесно, след регистрация в tuning.bg.


5. Дрифт шоу

Drift tuning show

Една от най-големите атракции за публиката ще бъде дрифт шоуто. За момента са подготвени около 9-ма професионални дрифт пилоти. Ще се изпълнят тандемни двойки с автомобилите, както и така наречините Gymkhana демонстрации тип KEN BLOCK – майсторско преминаване около конуси с много пушеци и въртене на гуми.


6. Игри за публиката

Игри за публиката

Автомивка с адреналинките на тунинг шоуто, избор на автомобил от публиката, томбола с награди, „хвърляне“ на касетофон, носене на бас каса и други.